T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / AKHİSAR - Yavuz Selim Ortaokulu

Basri AKGÜNEŞ - Okul Müdürü

...1978 Manisa-Akhisar ilçesinin Durasıl mahallesinde doğdu. İlköğrenimi Durasıl mahallesi İlkokulunda, Ortaokulu Akhisar İmam Hatip Ortaokulunda, Liseyi Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Üniversiteyi Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 2003 yılında tamamladı. Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri  Enstitüsünde ´´Eğitim Yönetimi´´ alanında Yüksel Lisans yaptı.

    Manisa-Sarıgöl İlçesi Bağlıca Halil Duran Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen olarak göreve başladı. Bağlıca Halil Duran Ortaokulunda  Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. 2013 yılında Manisa-Akhisar ilçesi Selçikli Mustafa Sabırlı Ortaokuluna öğretmen olarak atandı, burada üç yıl görev yaptıktan sonra 2016 yılında Manisa-Kırkağaç ilçesi İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokuluna atandı. bir süre burada görev yaptıktan sonra Müdür Yardımcısı olarak Dağdere Ortaokuluna atandı. 2018- 2019 eğitim öğretim yılından itibaren Dağdere İlkokulu-Ortaokulunda Müdür olarak görev yaptı.

2019-2020 eğitim öğretim yılında Akhisar Yavuz Selim ortaokulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı. Halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.